Parę słów o mnie

Osiągnięcia zawodowe i referencje

Swoją drogę zawodową rozpocząłem od ukończenia policealnej szkoły hotelarsko - gastronomicznej w 2003r. Za cel postawiłem sobie posiąść wiedzę i umiejętności, które pozwolą mi profesjonalnie poruszać się w każdej dziedzinie związanej z obsługą gości restauracji. Wraz z rozwojem zawodowym zdobywałem certyfikaty: barmana SPB, sommeliera WSET oraz managera gastronomii KSR, zawsze kierując się edukacją wśród autorytetów. Swoje umiejętności szlifowałem w restauracji oznaczonej gwiazdką Michelin. Od 2013 roku czterokrotnie pełniłem funkcję szefa sali i dwukrotnie szefa baru w restauracjach i hotelach wysoko ocenianych przez przewodnik Gault&Millau. Współpracowałem ze znakomitymi szefami kuchni, między innymi zwycięzcą TOP CHEF Polska.  Jestem pasjonatem mocnych trunków, trzymającym kciuki za rozwój rzemieślniczych destylarni oraz winnic na terenie Polski.

Pracuje pod hasłem "Dbaj o swoich gości tak, jakbyś chciał aby dbano o Ciebie", co wiernie przekazuje następnym pokoleniom.